top of page
Straal van je behandeling bij dokter Deibel

Wie ben ik

Gevestigd in Oisterwijk, behandel ik mensen als cosmetisch arts om ouder worden net wat leuker te maken. Ik vind het ontzettend belangrijk om ieders individualiteit te bewaken en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tijd. 

In 2019 heb ik mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht afgerond. Na altijd al affiniteit met het gezicht te hebben gehad, ben ik sinds 2020 werkzaam als cosmetisch arts. Ik heb inmiddels ruim 12.000 behandelingen met botox en fillers uitgevoerd.

Ik heb veiligheid hoog in het vaandel staan, hierom blijf ik me ook op wetenschappelijk gebied inzetten voor verdere ontwikkeling in de cosmetische wereld. 

Resultaten zullen bij mij altijd natuurlijk zijn, met behoud van jouw karakter. Mijn filosofie dat je weer eruit ziet zoals je je voelt, het innerlijk moet kloppen met het uiterlijk. Minder harde lijnen en meer verfrissing, dat noemen we ook wel positive aging. Onnatuurlijke resultaten zijn uit den boze en zal je bij mij nooit krijgen. Ieder persoon is verschillend, dus een plan van aanpak is altijd maatwerk. Dat is een van de belangrijkste aspecten van mijn vakgebied; de samenwerking tussen mij en mijn patiënten. Door goed te luisteren en de tijd te nemen, kan ik goed inschatten wat de wensen en verwachtingen zijn en advies op maat geven. De positiviteit in het vak is waar ik zo veel energie van krijg, ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk! 

BIG-nummer: 79926795401

Cosmetisch arts Dionne, Dokter Deibel
bottom of page