top of page

BEHANDELINGEN

Effectief, veilig en gepersonaliseerd

shutterstock_304162421.jpg

BOTOX (Azzalure)

Als spierontspanner maak ik gebruik van het merk Azzalure. De werking van botox berust op dat het spieren ontspant, waardoor lijntjes vervagen, omdat de huid niet telkens beschadigd wordt door de beweging van je spieren. Resultaten blijven gemiddeld 3-6 maanden.

Restylane filler bij dokter Deibel

FILLER BEHANDELING

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit vind je van nature al in je eigen lichaam. Het trekt vocht aan en zorgt voor wat stevigheid in de huid. Filler is een doorzichtige gel, waarmee je volume kan creëren op plaatsen waar je het verloren bent. Hyaluronzuurfillers zijn veilig om te gebruiken en worden vanzelf door je lichaam afgebroken. Resultaten blijven gemiddeld een jaar zichtbaar.

Sculptra huidverbetering

HUIDVERBETERING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met injectables de huid te verbeteren. Een van die manieren is Profhilo, een product gemaakt van hyaluronzuur. Dit hydrateert de huid van binnenuit en zet je huid aan tot het maken van meer collageen en elastine voor huidversteviging. Een tweede behandeling is Sculptra. Deze behandeling activeert heel sterk de aanmaak van collageen in je huid, waardoor huidverstrakking op treedt. Beide producten zijn zowel op het gezicht als het lichaam te gebruiken.

Daarnaast werk ik samen met Dermaceutic, dat een mooie lijn aan producten die je thuis kan gebruiken om je huid zo veel mogelijk te laten stralen!

Haar filler dr. CYJ

HAAR FILLER

Dr. CYJ haarfillers zorgen ervoor dat het kaler worden ten gevolge van veroudering tegengehouden kan worden! Door een mix van groeifactoren en voeding te injecteren in de hoofdhuid, kunnen slapende haarzakjes wakker gemaakt worden en krijg je meer en dikkere haren.

bottom of page