top of page
Zoeken

De lipflip: een subtiele behandeling voor meer lip

Een veelbesproken behandeling binnen de cosmetische geneeskunde is de lipflip. Deze subtiele ingreep heeft de kracht om de lippen op een natuurlijke en verfijnde manier te verbeteren, zonder de noodzaak van invasievere procedures zoals lipfillers of chirurgie.


lip flip voor en na

Wat is een lipflip?

Een lip flip is een niet-chirurgische cosmetische ingreep waarbij een kleine hoeveelheid neurotoxine, zoals Botox of Azzalure, wordt geïnjecteerd in de bovenlip. In tegenstelling tot traditionele lipfillers, die volumineuze resultaten kunnen opleveren, richt de lip flip zich op het verbeteren van de vorm en het uiterlijk van de lippen door de spieren rond de mond te ontspannen.


Hoe werkt het?

Tijdens een lip flip-behandeling wordt een zeer kleine hoeveelheid neurotoxine in de spieren rond de bovenlip geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de bovenlip subtiel naar buiten kan krullen. Het resultaat is een verfijnde en jeugdige uitstraling, zonder de noodzaak van het toevoegen van extra volume aan de lippen.


Voordelen van een lipflip

1. Natuurlijke uitstraling: een lipflip zorgt voor een subtiel verbeterde uitstraling, waardoor de lippen er natuurlijker uitzien in vergelijking met traditionele lipfillers.

2. Behoud van expressie: aangezien de behandeling gericht is op specifieke spieren, behoudt de patiënt zijn natuurlijke expressie, zonder een "bevroren" uitstraling.

3. Minimale bijwerkingen: in vergelijking met invasievere procedures zijn de bijwerkingen van een lip flip over het algemeen mild en van korte duur.


Nadelen van een lipflip

1. Bewegingsbesperking: de spier waarin je prikt is ook een functionele spier. Vaak kunnen patiënten niet meer fluiten of uit een rietje drinken. Sommigen vinden dit helemaal niet erg, anderen hebben er wel last van.

2. Duur van effect: het effect van de lipflip houdt maximaal 3 maanden aan. Indien er duurzamere resultaten gewenst zijn, is een filler te overwegen.

3. Té subtiel: voor sommige patiënten is het effect té subtiel. Ook dan is een filler te overwegen.


Voor wie is een lipflip geschikt?

Een lip flip is ideaal voor mensen die subtiele verbeteringen aan hun lippen willen zonder de behoefte aan extra volume.


Nazorg en duurzaamheid

De hersteltijd na een lip flip is minimaal. Patiënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten zijn doorgaans zichtbaar binnen enkele dagen en kunnen tot drie maanden aanhouden, waarna een herhaling van de behandeling kan worden overwogen.


Overweegt je een lipflip? Neem contact op voor een consult en ontdek hoe deze subtiele ingreep uw natuurlijke schoonheid kan accentueren.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page