top of page
Zoeken

De verhuizing

Afgelopen donderdag (1 december) was het zo ver, ik ben verhuisd naar Oisterwijk! Samen met mijn vriend trek ik in in de Wildemanstraat 64. Het huis is geweest van huisarts Vermuë, die een ook een praktijk aan huis had.

Ongeveer 1,5 jaar geleden bespraken Jeroen en ik met elkaar dat we een keer zouden willen verhuizen naar een huis (in plaats van een appartement). Jeroen

Hier hadden we het koopcontract net getekend!

is geboren en getogen in Oisterwijk, maar wij woonden toen nog in Nijmegen. 3 maanden later kwamen we per toeval de advertentie voor dit huis tegen en per toeval hadden we gepland om de dag erna in Oisterwijk te zijn en toen we de makelaar belde, hadden ze per toeval al een bezichtiging gepland en konden wij aansluitend het huis bezichtigen. Alles was eigenlijk perfect, de plek, de tuin, het feit dat er een praktijk ruimte in zat, we dachten meteen 'we kunnen op ons eisen-lijstje heel veel vinkjes

afstrepen'. Daarna is het erg snel gegaan, een week erna hebben we een tweede bezichtiging gehad en een week erna hadden we het koopcontract in handen. Het heeft even geduurd voordat we erin konden trekken, maar dat bederft de pret niet.

We zijn nu druk bezig met klussen, het was al erg mooi, maar toch wilden we graag hier en daar een likje verf, en wat klusjes zoals airco's aanleggen, WC-rolhouders ophangen en natuurlijk, de praktijk inrichten!

De hele voortuin moest open

De vorige bewoners hebben het huis volledig gerenoveerd, maar gelukkig hebben ze de praktijkruimte voor een deel intact gelaten. In mijn toekomstige behandelkamer zit een gele wasbak op een mozaïeken muur, er hangt nog een oogtest van vroeger en ook de naamplaatjes van de kamers zijn er nog. Het is modern afgewerkt, maar voelt wel nog authentiek. Het is een hele leuke combinatie!

De komende weken gaan we nog hard aan de slag om de kliniek te kunnen openen, ik hoop dat 1 januari te kunnen doen. Stay tuned :)


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page