top of page
Zoeken

Fillers: een natuurlijk resultaat

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023

Ik hoor vaak van mensen dat ze het schrikbeeld hebben van een opgespoten 'filler hoofd'. Helaas zijn veel TV persoonlijkheden het 'foute' voorbeeld hiervan. Internationaal gezien zijn we als Nederland redelijk bescheiden, maar we houden gewoon gewoon niet zo van plastic fantastic. Ik evenmin. Ik vind het super leuk om ouder worden een beetje gezelliger te maken, maar niet elk lijntje moet strak en we hoeven niet te sleutelen aan dingen die goed zijn. Mensen die veel fillers gebruiken verliezen hun identiteit in het gezicht en dat vind ik ontzettend jammer. Ik heb het al eerder genoemd, 'positive aging' is het doel. Er zijn verschillende zaken die belangrijk zijn om een natuurlijk resultaat te houden:

  1. De hoeveelheid! Meer is niet altijd beter. Bij elke behandeling die we samen aangaan maak ik foto's. Dit is onder andere om soms even terug te kunnen geven wat er al veranderd is. Je vergeet vrij snel hoe het eruit zag vóór de behandeling. Dat is helemaal niet erg, maar het is belangrijk dat je bij een cosmetisch arts komt die je eerlijk vertelt wanneer het te veel wordt.

  2. De filler. De fillers van Restylane zijn veilig maar bovenal ook heel erg mooi. Er zijn 9 verschillende fillers binnen de range van Restylane, dus elk plekje heeft de ideale filler.

  3. De priktechniek. Er zijn technieken om zo snel mogelijk zo veel mogelijk projectie te krijgen, maar je kan ook op een manier klikken dat het zo natuurlijk mogelijk meebeweegt (of juist niet).

De bottom line: subtiliteit is key en de mooiste filler is degene die je niet ziet.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page