top of page
Zoeken

Introductie van dokter Dionne Deibel

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023

Welkom bij kliniek voor injectables Dokter Deibel


In het kort de weg naar cosmetisch arts


Als allereerste blog vind ik het gepast om mezelf voor te stellen, te vertellen hoe ik in dit vak terecht ben gekomen en waarom ik zo graag doe wat ik doe.


Over mij


Mijn naam is dus Dionne Deibel, geboren in Oss en toekomstig inwoner van het mooie Oisterwijk. Ik ga hier wonen samen met mijn vriend die hier geboren en getogen is. Ik heb altijd arts willen worden, dus was dan ook meer dan blij toen ik ingeloot werd om te gaan studeren in Maastricht. Ik ben echt een doener, dus met mijn handen werken heeft altijd mijn voorkeur gehad. Na tijdens mijn coschappen van verschillende specialisaties geproefd te hebben, bleek mijn passie toch te liggen in werken in het aangezicht. Ik heb kort gewerkt voor de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het Radboudumc, waarna ik eigenlijk wilde beginnen aan een PhD traject. Omdat dit traject betekende dat ik 4 jaar computerwerk zou gaan doen, wilde ik graag daarnaast nog iets met mijn handen en patiënten blijven doen. Ik ben begonnen met in de avonden te werken bij een cosmetische kliniek, en na dag 2 of 3 dacht ik al 'dit is het'. Ik ben vrijwel meteen (meer dan) full-time als cosmetisch arts gaan werken. De eerste twee jaar heb ik 6 dagen in de week gewerkt om zo veel mogelijk ervaring op te doen, en omdat ik het gewoon zo leuk vind. Toen we naar ons toekomstige huis gingen kijken en een mooie praktijkruimte zagen, wisten we meteen dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik vind het super leuk om mijn eigen kliniek te kunnen openen.


Mijn visie

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik een resultaat het mooiste vind, wanneer anderen niet kunnen zien dat er iets gebeurd is. De eerste kliniek waar ik werkte had in mindere mate dit streven, wat een van de redenen is geweest om daar weg te gaan. Ik vind het ontzettend bevredigend om mensen gelukkig te maken met een subtiel resultaat, zodat ze juist zichzelf herkennen in de spiegel. Een tweede pijler in mijn werkwijze is veiligheid. Omdat we in ons vakgebied werken op basis van 'want versus need', vind ik dat behandelingen veilig moeten zijn. Ik zet mij op wetenschappelijk vakgebied in voor fillerveiligheid, volg zo veel mogelijk trainingen en webinars en ben bovenal kritisch op mezelf en mijn werken. Ik werk hierom ook met de beste producten, Restylane en Azzalure (waarover later meer).

Kom een keer langs voor een kennismaking

Je bent altijd welkom om een keer te komen praten over de mogelijkheden van injectables voor jou. Samen kijken we rustig, met een kopje thee of cappuccino, naar wat je ziet en wat je anders zou willen zien. Misschien beslissen we samen dat er op dit moment nog geen reden is tot het overgaan op een behandeling, of misschien maken we een plan om jou je mooiste zelf te laten zijn.

35 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 commentaires


Dionne Deibel
Dionne Deibel
17 nov. 2022

Hi Elly! Sorry voor de late reactie, ik zie nu pas hoe ik kan reageren. Ik denk dat ik in januari open ga, dan ben je altijd welkom ☺️

J'aime

Kom graag een keer langs om je te laten beoordelen hoe mijn “ neus” weer meer symmetrisch kan worden . Groetjes Elly …,, zal welde emmer worden of? Mijn voorkeur is in Oisterwijk

J'aime
En réponse à

Ik bedoel zal wel december worden of …. .?

J'aime
bottom of page