top of page
Zoeken

Oorlelcorrectie met filler

We hebben allemaal wel eens gehoord van fillers die worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te verminderen, maar wist je dat ze ook kunnen worden ingezet voor een oorlelcorrectie? Oorlelcorrectie met fillers is een cosmetische procedure waarmee het volumeverlies van je oren hersteld kan worden zonder chirurgische ingreep. In deze blog zullen we dieper ingaan op deze behandeling en bespreken hoe het werkt.

oorlelcorrectie filler

De Teken van Veroudering in de Oorlellen

Hoewel we vaak focussen op rimpels in het gezicht en de hals, worden de oorlellen vaak over het hoofd gezien als het gaat om het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden, kunnen oorlellen hun volume verliezen en verslappen, waardoor ze er ouder uit zien en oorbel gaatjes zichtbaarder worden.


Oorlelcorrectie met Fillers

Oorlelcorrectie met fillers is een niet-chirurgische procedure waarmee volume terug wordt gebracht in de oorlellen en ze er jeugdiger en voller uit zien. De meest gebruikte fillers voor deze behandeling zijn hyaluronzuur-gebaseerde fillers zoals Restylane of Juvéderm.


Hoe werkt het?

De procedure is vrij eenvoudig en snel. Een cosmetisch arts zal een kleine hoeveelheid hyaluronzuur filler in de oorlellen injecteren. Dit herstelt niet alleen het verloren volume, maar verbetert ook de elasticiteit en hydratatie van de huid in de oorlel. Hierdoor blijven oorbellen beter op hun plaats zitten en zien de oren er jeugdiger uit.


Voordelen

- Direct resultaat: na de behandeling zie je onmiddellijk verbetering.

- Minimaal ongemak: de meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens de procedure, die doorgaans binnen enkele minuten is voltooid.

- Niet-invasief: in tegenstelling tot een chirurgische procedure, heeft deze behandeling geen down-time.


Overwegingen voor een Oorlelcorrectie

Het is belangrijk om naar een ervaren arts te gaan wanneer je overweegt om een oorlelcorrectie met fillers te ondergaan. Zorg ervoor dat je je verwachtingen duidelijk bespreekt en dat je begrijpt dat deze behandeling periodiek moet worden herhaald om de resultaten te behouden.Oorlelcorrectie met fillers is een innovatieve en effectieve manier om de jeugdige uitstraling van je oren te herstellen zonder chirurgie. Met minimale ongemakken en directe resultaten kun je snel genieten van stralende oren die er jeugdiger en voller uitzien. Als je je zorgen maakt over het uiterlijk van je oorlellen, overweeg dan een consult met een gekwalificeerde arts om te bespreken hoe deze niet-chirurgische behandeling je kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je oren nieuw leven in te blazen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page