top of page
Zoeken

Botox: een natuurlijk resultaat

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023

Botox wordt vaak geassocieerd met mensen die volledig verbouwd zijn en er nep uit zien. We zeggen dan ten onrechte dat ze een 'Botox-hoofd' hebben. Maar wat je vaak ziet is dat er te veel fillers gebruikt zijn of plastische chirurgie uitgevoerd is. Dat zijn

namelijk de dingen waar je gezicht echt van kan veranderen. Botox levert nagenoeg altijd een natuurlijk resultaat op, omdat het alleen maar spieren ontspant, je verandert niks aan de vorm van je gezicht. De ontzettend grote lippen of hoge wenkbrauwen kunnen enkel met fillers en plastische chirurgie bereikt worden. Gelukkig is er dus een kleine kans op een onnatuurlijk resultaat, maar toch moet er wel rekening mee gehouden worden.

Als er helemaal geen beweging meer zit in de bovenste helft van het gezicht, een 'frozen' look, kan het wel wat onnatuurlijk over komen. Ik kijk daarom altijd heel goed naar de anatomie en de sterkte van de spieren om de juiste dosering te bepalen. Het doel blijft altijd een natuurlijk resultaat, je moet wel je eigen lach behouden en een beetje met je wenkbrauwen kunnen praten. Ik zie liever iemand een keer extra, omdat er nog een klein beetje extra Botox geprikt moet worden, dan dat het in één keer te stijf staat. De dosering van de Botox is dus belangrijk in dit verhaal. Het streven naar een fris uiterlijk hoeft helemaal niet te betekenen dat je er 'plastic-fantastic' uit komt te zien!

Als je een keer langs wil komen om te bespreken wat ik voor je kan betekenen in een fris uiterlijk, maak dan hier een afspraak.
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page