top of page
Zoeken

Botox behandelingen in een stralend seizoen - de zomer!

Het zomerseizoen is in volle gang en dat betekent zon, plezier en natuurlijk een stralende huid. Maar het fronsen tegen de zon in en de kraaienpootjes op de foto's kunnen nu juist wat zichtbaarder zijn. Geen zorgen, we hebben een oplossing voor een frisse uitstraling deze zomer: Botox!


Botox in de zomer

Botox is een fijne behandeling voor in de zomer. Waarom? Omdat het niet alleen rimpels vermindert, maar ook je huid een zorgeloze, jeugdige gloed geeft. Het helpt om die vervelende lijntjes te verzachten en je gezicht een ontspannen, frisse uitstraling te geven.

Botox vereist geen lange hersteltijd. Dat betekent dat je snel weer terug kunt naar je zomerse avonturen, zonder je zorgen te maken over downtime.


Zon en Botox: Vrienden?

Patiënten vragen me wel vaker of een Botox behandeling op een zonnige dag ook mogelijk is. Dat kan! Wel adviseer ik om dezelfde dag niet te veel de zon op te zoeken en je goed in te smeren. Zonbescherming is altijd belangrijk (de beste anti-rimpel crème is zonnebrand), en vooral na een Botox-behandeling.

botox in de zomer

Dus daar heb je het, het zomerse schoonheidsgeheim dat je stralend door het seizoen zal helpen: Botox! Of je nu die fijne lijntjes wilt aanpakken of gewoon je huid een verfrissende boost wilt geven, Botox heeft een positieve invloed op je zomervibes. Vergeet niet je zonnebrandcrème en zonnehoed mee te nemen en geniet van een zomer met een stralende blik.


Wil je meer lezen over de werking van Botox? Klik dan hier!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jou? Maak dan een afspraak voor een behandeling of consult!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page